sunnuntaina, helmikuuta 03, 2008

Sataa, sataa ropisee

Tänään kävi anoppi ja Ivàn isovanhemmat lounaalla. Anoppi toi ekan ruokalajin, toka ruokalaji tilattiin kylän kotiruokakaupasta ja jälkkäri ostettiin kylän leipomosta, kannatetaan lähibisneksiä ja säästetään vaivojamme ;)

Päivällä oli vielä suht ok ilma, mutta kun vieraat teki lähtöä, alko sat
aa ja kyliltä päin vyöry tosi tummia pilviä. Äsken kun kateltiin leffaa, kuulu vaan tuulen ulvonta ja sateen ropina ulkona. Huomenna pitäis olla hyvä keli, toivottavasti on, muuten polttopuut on ihan litimärät. Ivà ei saa kantaa niitä, enkä mä jaksa, oon vaan kantanu aina ämpärillisen kerrallaan joka ilta lämmitintä varten ja jo siitä on ollu selkä kipeenä aamulla, saati sit jos roudaisin koko kasan tonne patiolle katoksen alle... Jos ens viikolla ei sada, niin ehkä yritän osan saada suojaan, et on ees sit jossain varalla kuivia puita.

Jep, huomenna siis töihin ell-klinikalle, vähän nyt ottaa pattiin, että menin lupaamaan, kun se aikataulu on niin arsesta. Jos oisin tienny aikasemmin, että saan sen
toisen homman, niin oisin sanonu, että kiitos, mutta ei. No, kärvistelen siellä ne kuus päivää ja toivon, etten sotke koko arkistointia ja muuttele tietoja vääriin "potilastiedostoihin" tietsikalla. Onneks tosiaan on kolme leikkausta, niin niihin menee kolme iltapäivää melkein kokonaan.

Tässä sadepäivän (-illan) piristykseks kuva, jonka otin iskän kameralla yhtenä aamuna, kun ne oli täällä jouluna:

Jep, tiiänpähän, mitä teen ekalla (no, ehkä tokalla) palkallani: ostan kameran! No okei, ehkä kolmannella, säätetään ne pari ekaa ;)

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Lähtisin heti viivana eläinklinikalle töihin. Vaihdetaanko? Katalaani vois vähän haitata työntekoa ;-) mutta intoa olis senkin edestä.
Tiedän ton polttopuusysteemin. Meillä on pölkyt onneks vanhassa hevostallissa hyvässä suojassa. Sieltä niitä sitten raahataan isolla korilla - siinä toivossa että lihakset kasvaa, hehheh. Milloinkohan kehtais laitta lapset puunhakuun ...? Näen sielun silmin miten neidit kantaa pitkin kynsin yksittäisiä puupölkkyjä sisään ja väittää ettei oo yhtään kylmä. Hyvää työviikkoa työajoista huolimatta.

Kati kirjoitti...

Jep, on mustakin ihan kivaa mennä sinne klinikalle, ei siinä mitään, ja tunnen ne molemmat ell:t (siks ne mua pyysikin). Ne vaan siellä viinitilalla ois halunnu, että oisin alottanu jo tällä viikolla, senkin takia vähän epäilytti, että soittaako ne mulle vai ei. Mut soittipa kuitenkin ja sain viikon lisäaikaa :)

Joo, toi puuhomma on tosi hankala, kun täs lähellä ei asu ketään kaveria, joka vois tulla auttamaan niiden roudaamisessa. Yks asuu lähellä, mutta sillä on selkä sellasessa kunnossa, ettei paljon kannella mitään. Jos ne sais ees katoksen alle, niin mä voisin sieltä sit vaik tosiaan yksitellen kantaa niitä yläkertaan...

Alkaa muuten hyvin tää työviikko migreenillä...