keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Luomuvihanneksia

Tänään ollaan puolessa välissä ell-keikkaa, ihan ok, en oo kauheesti sotkenu... B kävi aamulla siivoomassa kysyin siltä yhen nettiosotteen, kun oltiin aikasemmin puhuttu ko. asiasta. Eli luomuvihanneksista. Se tilaa hedelmät ja vihannekset täältä, joka viikko yhen laatikollisen, ja sano, että ne on tosi hyviä. Ajattelin ehkä kokeilla kuukauden ajan, miltä se näyttää. Neljän viikon laatikot on 120€, eli kolmekymppiä per laatikko, musta ei mitenkään kauheen paha. Sithän sen näkee, että millasia ne on, ja viittiikö jatkaa tilausta.

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Meille tulee just tollanen laatikollinen. Kerran viikossa, meidän tapauksessa perjantaina, puoliksi hedelmiä ja vihanneksia. On todella hyviä. Osa on puutarhurimme omia, osa muualta mutta kaikki siis luomua. On tullut meille jo varmaan 4 vuotta. Ollaan laitettu sellanen ei käy-lista, siinä on kaikki ne vihannekset joita ei haluta tai joita meillä on omasta takaa. Nyt kun mulla on iso kasvitarha, jää tilaus kesäksi pois mutta syksystä seuraavaan kesään taas tilataan. Tai vähän aikasemminkin, riippuen mun puutarhamenestyksestä :))) Hinta on kutakuinkin sama, n.30,- viikossa, riippuu kausihinnoista jne. Yritän muistaa laittaa nettiosoitteen blogiini, siinä on nimittäin reseptihaku, aika hyvä.

Kati kirjoitti...

Jep, mä ajattelin, että toi vois tosiaan olla hyvä homma, vaikka on meilläkin tomaatteja ja härkäpapuja ja myöhemmin jotain muutaki tuolla pläntillä kasvamassa. Mutta jos kerran viikossa tulee paketti, niin sit tulee ainakin syötyä terveellisesti :) Ja kun se vielä on luomua, niin aina parempi.