keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Politiikkaa

Sitä vaan tähän ekaks lähin sanomaan, että jos ei muuta hyötyä viinitilalla työskentelemisestä oo, niin ainakin ruokatunnilla saa lounaan kanssa ilmasta viiniä :)

Ja sitten siihen politiikkaan, mikä onkin harvinainen aihe tässä blogissa, kun mua kiinnostaa niiiiiin paljon, paitsi että nyt kiinnostaa, ja siks pitää kommentoida asiantuntevasti. Eli siis: tulossa on vaalit (älkää kysykö minä päivänä, en mä voi sellasia muistaa, en mä saa ees äänestää).

Jos Zapatero pysyy pressana, niin kaikki kai jatkuu entisellään, mutta jos Rajoysta (kavereiden kesken Ship Ahoy) tulee pressa (no tai siis oikeesti kai se suomennetaan pääministeri, täällä se on presidente del gobierno), niin homojen avioliitto-oikeus perutaan (suhteen voi kyllä sitten rekisteröidä, niin kun Suomessa, mutta nyt on avioliitto-oikeus) ja residenttien (c'est moi) pitää allekirjottaa paperi, jossa ne lupaa kunnioittaa espanjalaista kulttuuria -> kärjistetyn yksinkertaistetusti: kunnioitan härkätaisteluita. No siis en tasan kunnioita. Vaalituloksesta riippuu, saanko asua täällä edelleen, vai en, koska oletan, että Ship Ahoy karkottaa mut maasta, jos en allekirjota ;)

Että semmosta, Katalonian poliittinen kirjeenvaihtajanne päättää raporttinsa tänään tähän ja menee katsomaan 4400-sarjaa kudin kädessää ja avoin salmiakkipussi vierellään. Hyvää illanjatkoa.

Ei kommentteja: