keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Valvottu yö ja töitä, ehkä

Luin sitten sen kirjan viime yönä... Ei kylläkään oikeesti ollu tarkotus valvoa koko yötä, mutta kun eka laitoin kirjan pois yhentoista maissa ja yritin nukkua, niin eipä vaan tullu uni silmään, joten yhen aikaan otin sen uudestaan käsiin. Sit luinkin yhtä soittoa siihen asti, kun Ivà lähti töihin ja kirja loppu... Nukuin tossa pari tuntia ja tein aamupalaks smoothien (tuoretta appelsiinimehua, mangoa ja pakastemarjoja) ja kävin suihkussa, eikä yhtään tunnu siltä, että en oo juurikaan nukkunu.

Kirja oli ihan ok, ei mitenkään erityisen hyvä, mutta ihan luettava. Paikoin kylläkin oli jonkun verran sentimentaalista kräppiä ja pakotettua huumoria. Loppu ei kuitenkaan, onneks, ollu tavanomanen happily ever after, jota koko ajan odotti, vaikka kyllä siitäkin saa leffaan kunnon amerikkalaisen chick flick tear jerker -loppukohtauksen. En kerro sen enempää, ettei ne, jotka ei oo vielä lukenu kirjaa, suutu mulle ;)

Pepito on tuolla ulkona heilumassa ja joku vanhempi pariskunta tuli sitä tapaamaan. En tiiä keitä ne on, eikä Aatukaan, ja se räksytti kun hullu puolen tunnin ajan, ei suostunu millään hiljenemään. Nyt se lojuu tossa oven eessä (siis sisällä, ovessa on lasia) ja mulkoilee niitä äkäsesti.

Just kun räksytyskonsertti oli pahimmillaan, puhelin soi. Siellä oli löytöeläinkeskuksen eläinlääkäri, joka selitti jotain, jota en kuullu ollenkaan, piti sulkee ovi ja sittenki meni puolet sanoista ohi. Sen verran sain kuitenkin selvää, että niiden klinikan vastaanottoapulainen haluaa viikon loman ja ne kysy, haluunko mä tuurata sitä. Jee, musta tulee viikoks eläinlääkärin apulainen :) Huomenna meen juttelemaan ja selvittämään työtehtävät ja palkka-asiat ja sit jos mua kiinnostaa, niin homma on selvä. Vähän jännittää, kun se ois sit sitä puhelimessa oloa lähinnä (avustusta tarvittaessa), ja mä vihaan puhelimessa puhumista jo suomekskin, niin entäs katalaaniks, ja jos joku alkaa pälättää espanjaa supernopeesti, tai ei ymmärrä katalaania (niitäkin on), niin sit on kaikilla kivaa. Mutta kyllähän mä nyt sen homman otan.

Ja Marianne's Opalwollesta tuli paketti (josta enemmän Masian neuleissa, kunhan saan sisällön kuvattua), joten kaiken kaikkiaan tää päivä on alkanu tosi hyvin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin jostain syystä olen harkinnut muuttoa bloggeriin. Juuri ehkä raikkaamman olemuksen vuoksi. Miten ajattelit siirtää tekstit vuodatuksesta?

Kati kirjoitti...

Mä ajattelin vaan jättää sen vanhan blogin sinne sellasenaan, en ajatellu ruveta siirtelemään tekstejä, kun siinä on varmaan aikamoinen homma, varsinkin ehkä kuvien kanssa.

Tosin jos tää blogger hoitaa sen jotenkin helpommin, niin sitten voin harkita, en oo vielä sen enempiä tutustunu toimintoihin, paremmalla ajalla (siis kun en räpellä tai shoppaa netissä, tai hiplaa lankoja, huoh).