torstaina, tammikuuta 17, 2008

Nyt niikö mänee härmo

Kahestakin syystä: eka syy on se, että saakurin hotmail ei toimi!!! Argh! Toinen syy on se, että MÄ HALUUN KAMERAN!!!!! Siis OIKEEN kameran, en jaksa enää tota =?=)?=(&/%:n =)()&/(%$·$%&·$:n kännykkäkameraa. Paras kuva, jonka oon sillä koskaan ottanu, on räpellysblogissa tässä postauksessa. Ja se siis on ärsyttävän suttunen silti, vaikka onkin epäsuttusin kuva sillä vehkeellä.

Kolmas syy ilmesty just: kirjotan tätä läppärillä ja aina välillä kursori lentää itekseen jonneki ihan helkuttaan, ja sanan, jota just kirjotan, loppu tulee jonneki yläpuolelle jonkun toisen sanan keskelle.

No, hyviä asioita tänään on se, että se ell-klinikan tuuraus on luultavasti helmikuun toka viikko, kun Ivàn leikkauksen jälkeinen sairasloma on varmasti loppu. Meen joku päivä klinikalle ja Bienvenida (kuinka kukaan järkevä ihminen voi antaa lapselleen nimeks Bienvenida, en tajua... En kyllä tajua myöskään nimiä Concepción, Purificación tai Inmaculada, noin muutaman mainitakseni... Hei äiti, saanko mennä Purin kanssa ulos?) näyttää mulle tietsikkaohjelmat sun muut systeemit. Tuuraukseen voi tarvittaessa sisältyä myös leikkaussaliavustusta (tyyliin voitko pitää noita klipsejä kun kaivan täältä mahasta tennispallon), which is nice.

Toisaalta on aika ihme, että mä voin piikittää koiria ja kissoja, eikä leikkausten kattominen tee yhtään pahaa, mutta kun Ivà kysy voinko iskee siihen piikin (se tarvii jonkun piikin leikkausta edeltävänä iltana, ne anto sen mukaan), niin en kyllä todellakaan meinaa pistää sitä. Tai ehkä, jos oikeen yritän, mut pahaa tekee ajatella. Mennään sit kylille terveyskeskukseen ja terkkari pistää.

Niin ja tulipahan mieleen, kun ressasin sitä espanjaa, niin eihän Bienve osaa katalaania, se puhuu kaikille espanjaa, joten nou hätä. Ja sitä paitsi osaanhan mäkin keskustella espanjaks, ainaki saksassa asuvien perulaisten sushikokkien kanssa, hehe. Ja Facebookin Texas Hold 'emin pelaajachatissa, hihi.

Jaa, kelloki on melkein puoliyö, jospa sitä laittais pillit pussiin ja yrittäis nukkua. Nyt jos otan kutimen tähän, niin kudon aamuun asti. Onneks ei oo mitään lukemista... Muistitikulla ois kyllä pari leffaa, mut olkoon nyt tän kerran.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja: