torstaina, toukokuuta 08, 2008

Joo, tota...

Yllättävää sinänsä, en oo ehtiny päivittää, koska, yllättävää sinänsä, on ollu kiirettä töiden kanssa. Eli sen suhteen ei mitään uutta. Sen sijaan uutta on se, että eilen ja tänään oon tehny jo "vanhaa vierailua", eli menny junakierrokselle ja selostanu koko kierroksen mikrofoniin, noussu junasta ja selostanu viininvalmistusprosessin ja vieny ihmiset viinikellariin ja selostanu siellä. Vähän olin hermona, mutta kun eka ryhmä oli neljä henkee ja toka 2, niin tuli harjoteltua ja sit kun oli 50 hengen ryhmä, niin meni jo melkein rutiinilla. Ja muistin jopa kaikki eri vuosiluvut, litramäärät, tynnyrien lukumäärät, fermentointiajat ja -lämpötilat. Hyvä minä!

Edellämaitun asian takia en oo vapaa-aikana ehtiny viikkoon juuri muuta tehdä kun päntätä opastekstiä, joten ei oo tullu tehtyä mitään. Tiistaina kävin BCNssa C:n kanssa lounaalla ja yritin kolmannen kerran Tascón outlettiin ostamaan kenkiä, ja se oli kiinni, ovella oli lappu, että putiikki suljettu. Alko pikkasen risoa, kun en oo kertaakaan onnistunu pääsemään sinne sisälle, ja nyt se on ilmeisesti lopetettu, ellei ne sit muuta tiloja, mutta lapussa luki vaan suljettu. Että ihan kiva, en taaskaan saanu kenkiä.

Ostettiin tohon pihalle vihree aurinkokatos, se on oikeestaan ihan kiva, vaikka aluks epäilinkin, mutta kivasti suojaa pahimmalta paahteelta, eikä oo läheskään yhtä ruma, kun pelkäsin.

Tilasin Bookdepositorysta kolme kirjaa, raportoin ne tonne räpellysosastoon vapaapäivänä, kunhan ehin. Samaten mun on pakko laittaa kuvat mun hienoista SkunkFunkin vaatteista, muuten ette usko, että ne on hintansa väärtit (yks leninki makso 80 egee, muita en muista...).

Ja sit kunhan saan hääräpellykset alta pois, voin alottaa tekemään jotain ihan itellenikin! Tähän asti kaikki on menny lahjaks tai myyntiin.

Niin että näin meillä, pelkkää työtä vaan koko ajan. Nyt otan vähän sipsejä, suklaata, limua ja karkkia ja meen sänkyyn kattomaan läppärillä Blair Witch Project 2:n, yhen jakson Bonesia ja yhen jakson Desperate Housewivesia. Kolme päivää töitä vielä jäljellä ennen vapaapäivää, mutta olen katsonut ansainneeni pienen mättölöhöilypalkkion, varsinkin kun tänään jouduin keksimään tikusta asiaa 20 minuutin ajan, kun juna oli hävinny, kun tulin amerikkalaisryhmän kanssa viinikellarista. Piti oottaa, että A haki toisen ryhmän ja toi sen kellarille, ennen kun päästiin jatkamaan kierrosta. Ollakseni ihminen, joka a) vihaa small talkia ja b) on huono siinä, selvisin aivan loistavasti, kun juteltiin Ameriikan ihmemaasta, Espanjan kuivuudesta, kulkukoirista ja -kissoista.

Eli tsoromnoo!

Ei kommentteja: