maanantaina, toukokuuta 19, 2008

Ja taas sataa

Eikä siinä muuten mitään, kuivuushan täällä vaivaa, mutta kun ne sateet on aina viikonloppuna ja mun vapaapäivinä, eli en saa pestyä kaikkee pyykkiä, kun en voi ripustaa lakanoita ulos kuivumaan. Et vois niikö vaihteeks sataa ke, to, pe ja la, eikä su, ma ja ti. Veden määrällä ei oo väliä, mä tarviin vaan su-ti pelkkää paistetta, että saan ton pyykkivuoren selvitettyä...

Niin ja uutisia työrintamalta: mulle tarjottiin vakkarisopimusta, ja sanoin kyllä. Mulla onkin nyt viimeaikoina ollu paljon ammattivierailuja ja -maisteluita.


Lauantaina J ja J kävi tilalla vierailulla ja sit mentiin Vilaan syömään pizzaa.

Tänään oon käyttäny vapaapäivän lähinnä siivoomiseen, oon kuurannu yläkertaa, eikä loppua näy. Entisen vierashuoneen, nykysen Ivàn toimiston, katto vuotaa taas vähän. Ja sen lisäks meillä on liikaa tavaraa. Me tarvitaan kaks viikkoo lomaa ja auringonpaistetta, että saadaan talo raivattua ja ne helkkarin pyykit pestyä.


Sen lisäks tarvitaan uus sänky ja uudet patjat, sekä joku varastointisysteemi mun langoille, käsitöille ja käsityökirjoille. Eli reissu Ikeaan edessä.

Eilen töiden jälkeen käytiin yhessä kylässä kattomassa uutta urbanisaatiota J:n ja N:n kaa. Siellä on myytävänä taloja ja tontteja, tontit alkaen 37 000 egee ja talot alkaen 180 000 egee. Nyt kun meillä on molemmilla töitä, niin voidaan alkaa tosissaan kattelemaan. Ja ne talot oli ihan kivoja, alue oli tosi kiva, vähän vuoristossa, hiljanen ja rauhallinen, k
eskellä luontoa. Ainoo vaan, että työmatka pitenis kolminkertaseks ja tie on kauheeta serpentiiniä.

Illalla käytiin sit vielä yhessä pizzeriassa, jossa ei olla ennen käyty, oli tosi hyvä paikka, ja jälkkärilista oli taivaallinen!

Loppuun vielä kuva, jonka otin eilen siellä talonmetsästysreissulla. Lam
maspaimen kuljetti laumaa lähiniityllä ja sillä oli kaks gos d'aturaa, eli katalonianpaimenkoiraa, joiden työskentelyä kattelin taas kerran ihastuksesta soikeena. Niistä en vaan saanu kunnon kuvaa, kun ne oli koko ajan liikkeessä.


N:n kanssa päätettiin, että yritetään heti ensitilassa mennä Castellar de N'Hugiin kattomaan paimenkoirakilpailuja (tosi epäselvä video, mutta koira siis paimentaa lauman aitaukseen ja sieltä ulos). Pitänee heti sopimuksen kirjottamisen jälkeen pyytää elokuun vika sunnuntai vapaaiks, kilpailut on sillon.

1 kommentti:

Helena kirjoitti...

Onnittelut vakkarisopimuksesta!
Kuulostaa hyvältä.
Kun olette saaneet talon raivattua ja toimivat varastointisysteemit pystytettyä, lähetä konkreettisia ohjeita tänne päin. Tähän mennessä tähän taloon on kasaantunut ihan kauhee määrä ns. käytännöllisiä arkistointi- ja varastointijärjestelmiä, jotka ei vaan jostain syystä toimi. Ehkä vika onkin meissä.
Aurinkoisia päivä teille päin! H.