tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Joo, nääs

Oon siis hengissä edelleenkin, on vaan taas ollu niin kiirettä, etten oo ehtiny päivittää.

Tuli shoppailtua vähän lisää, SkunkFunkista toppi ja kaks mekkoa/leninkiä, ja yhestä halpiskaupasta pari t-paitaa. Kenkiäkin ois lähteny mukaan, mutta kun ongelma on pieni koko. Oon pari kertaa käyny pieniin ja isoihin kokoihin erikoistuneissa liikkeissä, mutta niissä aina sanotaan, että ei oo 35, koska sitä kokoa löytyy normaalikaupoista. Normaalikaupoissa taas ei juurikaan oo 35, ehkä pari tosi hirveetä mallia, joita ei kukaan vähänkään jonkinnäköstä tyylitajua omaava ihminen jalkaansa laittais. Eli siis ei kenkiä. Arse.

K-sisko oli J:n kanssa viime viikon täällä, kiivettiin Montserratille ja käytiin Barcelonassa (josta shoppasin toisen SkunkFkunkin mekoista, toinen ja toppi oli Vilasta). Sitten olin taas töissä. Viikonloppuna pidin 9 viinin maistelun tosi VIP-ryhmälle, olin tosi stressissä aluks, mut loppujen lopuks meni kaikki ihan hyvin.

Eilen ja tänään vapaapäivä, pesen pyykkiä ja kudon, sekä lueskelen yhtä vierailuopasta, joka pitäis osata ulkoa huomenna, hihhei. Eli lähdenpä tästä ripustamaan pyykkiä ja opiskelemaan.

Tere.

Ei kommentteja: