maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

ÄRS ÄRS ÄRS!!!!

Tänään sain melkein itkuhuutoraivarin, teki mieli heittäytyä maahan kirkumaan ja potkimaan ja takomaan nyrkeillä kun paraskin uhmaikänen kersa. Eikä ollu ees työn takia, on vapaapäivä, vaan siks, että MÄ EN IKINÄ SAA KENKIÄ!!!!! Aamulla kävin kaupungilla ja löysin just alkaneesta alesta neljät Camperin ja yhet Clarksin kengät, jotka oli melkein puoleen hintaan, ja oli tosi hyvän näköset. No eipä vaan ollu kolmevitosta. No, vähän harmitti, mutta ostin sit hameen ja puseron (joista kuva myöhemmin, kun porukat ja T ja R palaa Menorcalta, otan kuvat iskän kameralla), niin ei harmittanu enää niin paljon. Eikä ne maksanukaan paljon, yhteensä 35 egee, niitä voi käyttää töissä ja baanalla.

(Tuli kyllä muutenkin shoppailtua, eilen oli St Pere de Molantassa antiikkimarkkinat, ostin sieltä lehdenmuotosen hopearintaneulan, jossa oli markasiitteja ja helmi, 40-luvulta. Mulla on se toinen lehtirintaneula, joka on myös hopeeta ja siinä on markasiitteja, se pitää vaan putsata. Se on 50-luvulta. Taidan alkaa kerätä niitä, jee! Nyt kun sais vaan itelleni jonkun hartiahuivin valmiiks, niin niitä vois alkaa käyttääkin, niitä rintaneuloja. R osti tosi nätit korvikset, hopeeta ja granaatteja, 50-luvulta. Iskä osti äidille, kun mä käskin, kaulakorun, hopeeta ja joku kivi, en muista enää, 40-luvulta. Mutsi ei vaan vielä tiiä, kun se on synttärilahja... Niistäki kuvat myöhemmin.)

No se itkuhuutoraivarin syy löyty nyt iltapäivällä, kun käytiin uudestaan Vilassa, löysin aivan unelmaihanat kengät, sellaset vanhan malliset, kärjestä suljetut, mut muuten avoimet, pilvenharmaat, ei tasaset, vaan just niinkun pilvessä, vähän vaihteli, ei mitenkään liian näkyvästi, just sopiva korko, hintakaan ei ollu ihan kauhee, vaikka aika paljon maksokin (71€), mut oisin ostanu ne, MUTTA!! Ei ollu 35. Oli 36, joka sit kuitenkin sopi oikeeseen jalkaan täydellisesti (joskus riippuu mallista), mut sit kun mulla on vasen jalka sen verran paljon pienempi kun oikee, niin sepä sit ei sopinukaan. Muuten ois voinu ostaakin, mut se remmi, joka meni nilkan takaa, oli ihan liian löysä, eikä sitä voinu säätää, enkä sit viittiny ostaa seittemänkympin kenkiä ja viedä niitä pikasuutariin, että lyhentäis remmiä. Joten KYLLÄ OTTI PÄÄHÄN, PERKELE!!! Ne oli just täydelliset kengät, ne näytti toooosi ihanilta jalassa, tuntu tosi mukavilta, ja sopi tosi hyvin hameen kanssa. PRKL, PRKL, PRKL!!!! PRKL!

No, se siitä, en haluu enää ajatella niitä kenkiä, muuten varmasti alan paiskoa tavaroita seinään. Ne oli TÄYDELLISET!!

Jep. Muutenkin tuli shoppailtua, tilasin yhestä netti-outletista SkunkFunkin hameen (musta, liituraita, töihin) ja topin (turkoosi, halkio takana, biletykseen), yhteensä postikuluineen 40 egee, mikä on loistava hinta, kun yleensä yks hame maksaa n. 60 egee. Alesta ostin kerran yhen 40 egellä. Kyseisistä räteistä kuva, kunhan kamera tulee paikalle, ja jos ne sopii...

Sitten saan pienen loman tänä kesänä: sunnuntaina 13. pv lähetään heti kun pääsen töistä ja saan jotain syötyä autolla kohti Provençea, anoppi M on siellä poikakaverinsa R:n luona kylässä ja ne kutsu meijät seuraks. Tullaan takasin joko tiistai-iltana, tai sit jos armollisesti saan keskiviikon vapaaks, niin ke-iltana. Toivottavasti Marseillessa on kenkiä kokoa 35...

Ja sit vielä työärsytystä: eilen oli ihan perkeleellinen päivä. Porukat, T, R ja anoppi tuli kierrokselle (tää ei kuitenkaan ollu se syy, miks päivä oli perkeleellinen). Olin varannu aikaa sitten, ja vielä torstai-iltapäivänä oli sunnuntai melkein tyhjää täynnä, ja niiden kanssa samaan aikaan ei ollu kun 9 touristia. Perjantai-iltapäivänä koko sunnuntai oli ihan tupaten täynnä, erikoismaisteluineen päivineen. Mä olin aamulla ekana paikalla ja pistin vehkeet päälle, sit menin juna-M:n kanssa avaamaan laitteita muista kellareista, ja kun tultiin takasin vastaanottoon klo 09, oli jo eka venäläisryhmä repimässä ovenripoja puol tuntia liian aikasin. Sen jälkeen en sit istunu koko päivänä, juoksin ympäriinsä ja eestaas. Yhessä vaiheessa mun ois pitäny revetä kolmeen paikkaan yhtaikaa. R:n piti tulla putiikista vastaanottamaan ryhmiä kierroksen jälkeen ja pitää niille viininmaistelu, mikä ei kuulu sen toimenkuvaan ollenkaan, ja samaan aikaan Ll oli putiikissa helisemässä, kun edellinen iso ryhmä oli ostamassa. Mun piti alunperin mennä perheen kanssa kierrokselle mukaan ja nousta puolessa välissä pois junasta ja näyttää vähän sellasia paikkoja, joita tavisvieraat ei nää, mut ei mitään tsäänssiä, kun en voinu poistua rakennuksesta sekunnikskaan. Kaiken kaikkiaan aivan hirvee päivä kaikin mahdollisin tavoin. Onneks pääsin pois puol kolmelta.

Että sellasta tällä kertaa.

Ei kommentteja: