tiistaina, heinäkuuta 22, 2008

Ranska on paska maa

Sieltä ei löydy kenkiä. Ei ainakaan kokoa 35. Prkl.

Pikanen miniloma tuli siis tehtyä, ihan kiva, mutta olisin tarvinnu enemmän päiviä ja enemmän lepoa. Loppujen lopuks ei löytyny mitään shoppailtavaa, paitsi jotain laventelijuttuja ja marseillensaippuaa, joten sinänsä oli pettymys.

Miniloman jälkeen oon jo ehtiny stressaantua viikon töissä, eilen kävin C:n kanssa la Roca Villagessa shoppailemassa. Ostin mustan pitkän takin syyskäyttöön ja kermanvalkosen Jackie Onassis -tyylisen kotelomekon, en tiiä missä sitä sit tulis käytettyy, mutta oli halpa ja nätti, niin otin mukaan. Kenkiä ei löytyny. Ainakaan kokoa 35. Prkl.

Tänään otin arskaa pihalla, kun olin eka shoppaillu Vilassa bikinit, raakasilkkiä ja stay up -sukat. Huomenna töihin, ei vois vähempää kiinnostaa. Tahtoo KUNNON LOMAN!!!

Loppuun muutama kuva Provencesta.


































2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mullaki on kolmevitonen enkä mie löydä ikinä kivoja kenkiä.

Joskus (hmm, karkeasti sanottuna kymmenen vuotta sitte) menin kenkäkauppaan, ja sanoin haluavani katsoa paksupohjaisia lenkkareita, koko 35...
Myyjä sanoi että hetki vaan, ja kohta se kiikuttaa kenkiä ja kysyy että minkäsikäiselle ne tulee?
Hänellä oli käsissään Star Wars lenkkarit.
En ostanut ko. putiikista enää yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

No johan nyt. Parempaa onnea seuraavaan kenkäostos-reissuun! Mulla taas on semmonen kanootti, ettei sen takia meinaa löytyä sopivia kenkiä. No joo, kuvia piti tulla kommentoimaan...

Sulla on mahtavia kuvia näillä sivuilla ja ihailin myös kuvanlaatua. Meinasin kysyä jo, millä kameralla fotoseeraat, mutta ainakin jossain postauksessa mainitsit Canonin. Mikä malli?

Meil olisi aikomus ostaa uusi kamera jossain vaiheessa. En ole oikein tyytyväinen meidän kuvien laatuun (ei siis AINA johdu kuvaajasta nuo epätarkat kuvat).

Terkkuja Valkealasta!
Sari