torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Lakkoa ja lämpöä ja uusi auto

Joo siis. Lämmintä on. Sairaan kuuma. Auto on sauna. Siksipä on iloni ilmoittaa, että saan uuden auton. Käytetyn sellasen. A ja M osti Kangoon ja myy meille vanhan Seat Cordobansa. Siinä on ilmastointi. Siitä tulee mun auto.

Rekkakuskit ja taksikuskit lakkoilee. Ihmiset hamstraa paniikissa tavaraa kaupoista, niin että kohta alkaa olla hyllyt tyhjinä (Mercadonassa oli kuulemma alkanu loppua jotkut tavarat, työkaverin mukaan, me ei olla käyty, eikä varmaan vielä käydäkään, saas nähdä, onks mitään jäljellä, kun käydään. Äiti ja isi, voi olla, että joudutte metsästämään ja kalastamaan ruokanne, kun tuutte.), ja nimenomaan sen takia, että ihmiset hamstraa paniikissa, jos kaikki ostais normaalisti, niin ei vielä näkyis missään.

Töissä harvinaisen hiljanen päivä, vaikka iltapäivällä tuli kolme bussilastillista venäläisiä. Meni yllättävän nopeesti ja kivuttomasti, ja niiden oppaatkin oli vaihteeks hyvällä tuulella, ei mitään narinoita mistään. Jalkoja vaan särkee, kun en oo istunu koko päivänä muuta kun ruokatunnilla.

Nyt jos ois salmiakkia ja Fazerin sinistä, niin kävisin suihkussa ja menisin sänkyyn lukemaan Stephen Kingiä. Sunnuntaihin asti täytyy tyytyä kirjaan ja suihkuun.

Sommoro!

Ei kommentteja: